Skyrim česky!

29.04.2011 23:45

 

    Server Skyrim.4fan.cz uvedl dnes velmi zajímavou zprávu, která pochází z ověřeného zdroje. A server Kupsikrecka.cz má tu čest, jako druhý u nás Vás informovat o této novince!

 

Hra The Elder Scrolls V: Skyrim dostane OFICIÁLNÍ český překlad!

 

    Více v citaci článku ze serveru Skyrim.4fan.cz:

    Český jazyk bude pro Skyrim zkompletován profesionální překladatelskou firmou na zakázku, a proto by mohl vyjít spolu s hrou dohromady, a to pravděpodobně pro PC, ale i konzolové verze hry.

    Světová firma vybírá překladatele pro hru těchto obrovských rozměrů dokonce i v Česku, což by mohlo znamenat, že to Bethesda myslí se Skyrimem smrtelně vážně a my se máme na co těšit. Více informací a podrobností se snad dozvíme od vydavatele hry v České Republice, Cenegy.

    Výběr překladatelů byl již pravděpodobně ukončen a pro všechny, jenž se rozhodli podílet se na češtině s námi, musím bohužel oznámit, že bychom neměli snad ani nejmenší šanci se do výběru vůbec dostat. Všem zúčastněným děkuji za zájem, ale žádný překlad z naší strany se konat nebude. Více informací vám bude v nejbližší době rozesláno v emailu. Na jednu stranu nám to může být líto, ale na druhou stranu můžeme být rádi, že překlad bude opravdu profesionální a užijeme si parádní hru.

Zdroj: Skyrim.4fan.cz

Pozor!

V novém a snad i lepším nás nyní najdete na webu https://kupsikrecka.cz. K tomuto kroku došlo z důvodu převodu webu k jinému poskytovateli hostingu a tato stránka již bohužel nebude aktualizována. 

Autor webu - Vít Valečka

Anketa

Líbí se vám nový vzhled, nebo jste byly spokojenější se starým?

Celkový počet hlasů: 1334