Elder Scrolls Themes

31.03.2011 19:38

    Skyrim je již za dveřmi a s jeho hudbou jsme se již seznámili. Pojďmě si aleukázat co dokáží fanoušci, když chtějí. Pojďme si společně zavzpomínat na Morrowind, projít se Oblivionem a zasnít se u Skyrimu...

 

Morrowind - žijící legenda...

    Morrowind je v sérii The Elder Scrolls doslova žijící legendou hned z několika důvodů. Tím, který nás dnes bude zajímat je hudba. Ta je spoustou fanoušků považována za nejlepší z celé série a stala se také podkladem pro hudbu k Oblivionu a Skyrimu.

 

Morrowind Theme

 

Morrowin Piano Theme

 

 

Oblivion - nejmladší dětátko...

    Hudba, která se objevila v Oblivionu byla pro mnohé po Morrowindu velkým zklamáním. I tak se našli lidé, kteří si ji zamilovali.

 

Oblivion Trailer


Oblivion Theme


Oblivion Trailer Piano


Oblivion Intro Piano


Oblivion Piano Theme


Skyrim - velké očekávání

    The Elder Scrolls V: Skyrim přinesl v teaseru a traileru úchvatnou hudbu, která u mnohých vyhrála nad vším ostatním. Nevíme sice, jak bude vypadat hudební doprovod hry, ale trailer nám poskytl dostatečné upozornění. Velkolepá hudba, jakou jsme znali z Morrowindu je zpět!

 

Skyrim Teaser


Skyrim Trailer


Skyrim Teaser Piano


Skyrim Trailer Piano

 

Pozor!

V novém a snad i lepším nás nyní najdete na webu https://kupsikrecka.cz. K tomuto kroku došlo z důvodu převodu webu k jinému poskytovateli hostingu a tato stránka již bohužel nebude aktualizována. 

Autor webu - Vít Valečka

Anketa

Líbí se vám nový vzhled, nebo jste byly spokojenější se starým?

Celkový počet hlasů: 1332