Track Time Counter v0.7

11.08.2011 11:25

    Někteří z Vás uslyší o tomto programu poprvé, jiní už jej znají. Jde o první program, který jsem vytvořil a je veřejně ke stažení. Co je to za program? K čemu je dobrý? Na tyto otázky bych rád odpověděl na řádcích níže.

 

 

    V základu jde o velmi jednoduchý prográmek, kterému zadáte vstupní hodnoty a on něco vypočítá. Konkrétně v případě Track Time Counteru zadáte časy, např. délky skladeb, které chcete vypálit na CD nebo DVD, a program Vám vypočítá jejich celkovou délku, takže zjistíte jestli se tam vejdou. Program lze ale využít i k jiným časovým součtům, např. pro určení celkové délky koncertu atd.

    V současné době je také ve vývoji verze pro Základní uměleckou školu Uherský Brod, která projevila zájem o užívání tohoto programu při přípravě koncertů nebo u závěrečných zkoušek.

    Ke stažení je nyní nová verze 0.7, která je určena pro operační systémy Windows. Více informací najdete na stránce programu.

Program je ke stžení ZDE.

Pozor!

V novém a snad i lepším nás nyní najdete na webu https://kupsikrecka.cz. K tomuto kroku došlo z důvodu převodu webu k jinému poskytovateli hostingu a tato stránka již bohužel nebude aktualizována. 

Autor webu - Vít Valečka

Anketa

Líbí se vám nový vzhled, nebo jste byly spokojenější se starým?

Celkový počet hlasů: 1334