The Elder Scrolls V: Skyrim: Hearthfire - Oficiální add-on

28.08.2012 17:33

 

    DLC Dawnguard ještě v našich končinách nedorazilo ani na PC ani na PS3 a Bethesda již vydává další oficiální add-on pro The Elder Scrolls V: Skyrim. Ten je o poznání chudší, než Dawnguard, na druhou stranu ale potěší zastánce variabilního bydlení. O co tedy jde?

    Tento add-on přináší možnost postavit si vlastní dům kdekoli v provincii Skyrim a přidá k němu vlastní ikonku na mapu. To ale není vše! Dům si můžete dle svých vlastních představ postavit a vybavit. Samozřejmostí je, že do něj můžete nastěhovat svou manželku/manžela a nově můžete také adoptovat děti! Dále můžete mít vlastní bardku, povoz, zahradu, je toho zkrátka spousta. Potěší také datum vydání, které bylo stanoveno na 5. září.

    Tady ale dobré zprávy končí. Add-on bude totiž dostupný pouze pro Xbox 360. O dostupnosti pro další platformy Bethesda zatím mlčí.

    Jak to celé shrnout? Dawnguar pro PS3 ještě ani nevyšel, na PC je, ale jen někde (paradoxně v ČR se čeká pouze na povolení prodeje od Bethesdy) a Bethesda už přichází s další věcí, která je "jen pro někoho". Neříkám, že je to špatně, jen si myslím, že by Bethesda měla napřed dokončit to, co začala a až pak se pouštět do něčeho nového. Add-on jako takový není špatný, ale přiznejme si to - minimálně (pokud vyjde) pro PC přichází tak trochu "s křížkem po funuse". Takovýchto módů již máme spousty - asi nejlepším z nich je Build Your Own Home (EN verze, CZ překlad), který (až na adopci) dokáže tento oficiální add-on plně nahradit.

    Níže najdete oficiální trailer k add-onu Hearthfire.

 

 

Pozor!

V novém a snad i lepším nás nyní najdete na webu https://kupsikrecka.cz. K tomuto kroku došlo z důvodu převodu webu k jinému poskytovateli hostingu a tato stránka již bohužel nebude aktualizována. 

Autor webu - Vít Valečka

Anketa

Líbí se vám nový vzhled, nebo jste byly spokojenější se starým?

Celkový počet hlasů: 1334