Games.cz

14.07.2010 00:19

Po dlouhé době se hlásím s několika novinkami.

V poslední době došlo k vytvoření dvou trailerů k pluginu Škola magie. Jeden byl vytvořen k aktuální verzi 0.6 a druhý v betaverzi k připravované verzi 0.8.

 

Trailer k verzi 0.6 najdete zde: https://www.youtube.com/watch?v=Q6PtcnOVHnw

BetaTrailer k připravované verzi 0.8 najdete zde: https://www.youtube.com/watch?v=lRKen0Kt2AY

 

Nyní několik novinek z autorského tábora. Jak si asi každý z vás všiml, máme tu letní prázdniny. Kdo pozorně pročítal novinky o pluginech na stránkách Kupsikrecka.Game.cz, tak zjistil, že do 30. června jsem byl žákem 1. ZŠ Mariánské náměstí Uherský Brod, kterou jsem v rámci pluginu modeloval. Bohužel od nového školního roku jsem žákem Uherkobrodského Gymnásia (které se možná dočká také svého modelu pro některou z her série The Elder Scrolls a to Oblivion nebo TES5). Důležité je, že se už do školy téměř nedostanu. Plugin tedy společně s Markem dokončíme do konce srpna. Po tomto datu bude probíhat pouze dolaďování chyb a možná také tvorba questové linie. Nebudu ale prozatím příliš předbíhat.

 

Na závěr přeji všem čtenářům pěkné prožití prázdnin.

 

Za autorský tým Won.

Co nového na stránkách?

28.09.2010 13:50
 Právě jsem dokončil nejzávažnější aktualizace. Na co se tedy můžete těšit? Můžete se těšit na: - nový vzhled - častější aktualizace - nové diskuzní fórum   Doufám, že se nová verze stránek bude líbit více, než stará.   Za autorský tým Won.
27.09.2010 22:08
Games.cz Po dlouhé době se hlásím opět s několika novinkami. Práce na pluginu budou ještě nějaký ten čas trvat - nechceme to nějak uspěchat. O dalších novinkách se budu snažit průběžně informovat formou krátkých novinek.   Kupsikrecka.cz V nejbližší době se budu pokoušet stránky upravit do...
14.07.2010 00:19
Po dlouhé době se hlásím s několika novinkami. V poslední době došlo k vytvoření dvou trailerů k pluginu Škola magie. Jeden byl vytvořen k aktuální verzi 0.6 a druhý v betaverzi k připravované verzi 0.8.   Trailer k verzi 0.6 najdete...
18.04.2010 13:42
 Na nové verzi (0.8) se usilovně pracuje.
<< 1 | 2

Pozor!

V novém a snad i lepším nás nyní najdete na webu https://kupsikrecka.cz. K tomuto kroku došlo z důvodu převodu webu k jinému poskytovateli hostingu a tato stránka již bohužel nebude aktualizována. 

Autor webu - Vít Valečka

Anketa

Líbí se vám nový vzhled, nebo jste byly spokojenější se starým?

Celkový počet hlasů: 1334