Dawnguard v ČR - Aktuální info o vydání

25.08.2012 11:40

 

 

Aktualizace 19.10.2012

    Dawnguard byl v ČR oficiálně vydán - více v příslušné novince!

 

Aktualizace 25.9.2012

    Jeden z fanoušků z webu Skyrim.4fan.cz napsal do Cenegy, jak to vypadá s vydáním DLC Dawnguard v ČR a dostal následující odpověď:

 

Dobry den,

bohuzel stale cekame na finalni potvrzeni o dostupnosti tohoto datadisku pro nas region ze strany Bethesdy. Datadisk je jiz prelozeny a bude tedy opet v cestine pro PC. Muj osobni odhad je, ze vyjde snad v prvni polovine mesice rijna.

S pozdravem

Chalid Himmat

 

Takže opět vše vázne u Bethesdy a z půlky (konce) září se nám najednou stala půlka října.

 

Aktualizace 25.8.2012

    Jeden z fanoušků z webu Skyrim.4fan.cz napsal do Cenegy následující e-mail:

 

Dobry den..

Chcem sa spytat budete prekladat hru DLC Skyrim Dawnguard ? Pytam sa preto lebo mam zaujem o kupu vasej verzie Skyrim CZ ale digitalnej ktora sa aktivuje cez Steam. A potom aj datadisk a ci to bude potom kompatibilne ?...... Takze neviem ci to budete prekladat ?

Vdaka za odpoved

 

    Dostalo se mu následující odpovědi:

 

Dobry den,

ano, datadisk jiz mame dokonce prelozeny a nyni cekame na souhlas od Bethesdy, aby se mohla hra vydat a konkretni termin vydani (neoficialni odhad je konec zari).

S pozdravem

Chalid Himmat

 

    Co z toho vyplývá? Že opět tou největší "brzdou" je samotná Bethesda. Jediné, co pro nás může být útěchou, je to, že DLC je již přeložené a čeká se jen na pokyn od Bethesdy.

 

 

Aktualizace 15.8.2012

    Podle neoficiálních informací uniklých z Bethesdy a Cenegy se vydání DLC Dawnguard v ČR dočkáme v polovině září tohoto roku.

 

 

Aktualizace 5.8.2012

    Před malou chvílí proběhla internetem zpráva, že Bethesda připravuje oficiální vyjádření společně s Cenegou (ta má nastarost vydání DLC Dawnguard v ČR) o vydání Dawnguardu v zemích, kde není dostupný na Steamu (ČR není v tomto ohledu na světě sama). Kdy se oficiálního vyjádření dočkáme se ale neví...

Pozor!

V novém a snad i lepším nás nyní najdete na webu https://kupsikrecka.cz. K tomuto kroku došlo z důvodu převodu webu k jinému poskytovateli hostingu a tato stránka již bohužel nebude aktualizována. 

Autor webu - Vít Valečka

Anketa

Líbí se vám nový vzhled, nebo jste byly spokojenější se starým?

Celkový počet hlasů: 1334