Construction Set pro The Elder Scrolls 5: Skyrim

31.01.2011 16:02

     Někteří z vás si možná mysleli, že je to jasné, jiní pochybovali a další vyčkávali. Dnes to bylo již oficiálně potvrzeno, takže se mohou konečně všechny tři skupiny uklidnit.

 

    Bethesda Softworks prostřednictvím svého blogu oznámila, že The Elder Scrolls V: Skyrim bude obsahovat „Construction Set“.

 

    Bethesda již dlouhou dobu podporuje komunitu tvůrců pluginů, má k tomu také dobré důvody. Neoficiální rozšíření pomocí pluginů dokážou hru vylepšit, často i lépe, než oficiální updaty. Další výhodou je prodloužení herní doby. Z těchto důvodů se Bethesda rozhodla umožnit tvorbu pluginů i pro Skyrim.

 

    Jak stránky Game Informer potvrdili v pondělí, nový engine vytvořený pro Skyrim je také přezdíván „Creation Engine“. „Construction Set“ by měl být uvolňován podobným způsobem, jak tomu bylo u TES3: Morrowind a TES4: Oblivion.

 

    O tomto „Construction Setu“ se více můžete dozvědět v článku Technologie za The Elder Scrolls V: Skyrim (v originále: The Technology Behind The Elder Scrolls V: Skyrim) na stránkách Game Informer.

 

    Na závěr ještě přidávám malé lákadlo na hru samotnou.

 

    Další informace Bethesda jistě upřesní. Nyní již nám nezbývá nic jiného, než napjatě očekávat trailer ke hře a později i vydání hry samotné, ke kterému má dojít 11.11.2011.

Zdroje: Tesnexus.com ; GameInformer.com

Se všemi daty bylo pracováno v souladu s licencí CC (Creative Commons).

Pozor!

V novém a snad i lepším nás nyní najdete na webu https://kupsikrecka.cz. K tomuto kroku došlo z důvodu převodu webu k jinému poskytovateli hostingu a tato stránka již bohužel nebude aktualizována. 

Autor webu - Vít Valečka

Anketa

Líbí se vám nový vzhled, nebo jste byly spokojenější se starým?

Celkový počet hlasů: 1334