Adobe Flash Player na Google Play končí

15.08.2012 19:16

 

    Dnes 15. srpna 2012 je poslední den, kdy najdete aplikaci Adobe Flash Player na Google Play. Důvodem je, že společnost Adobe nepovažuje flash zaperspektivní technologii a postupně ukončuje jeho podporu. S ukončením podpory jsme se mohli setkat již u operačního systému Windows 8 nebo u některých distribucí Linuxu ve kterých jej obsahuje pouze internetový prohlížeč (např. Chrome). Před několika týdny jsme se také setkali s ukončením podpory u Androidu, kdy flash není oficiální cestou podporován u verze 4.1 Jelly Bean.

    Dnes tedy končí s podporou flashe pro Android i samotné Adobe. Neznamená to ale, že o flash, který máte nainstalovaný (nebo dokonce předinstalovaný) v telefonu přijdete. Pokud jej již máte nainstalovaný, budete nadále dostávat bezpečnostní aktualizace. Pokud jej nainstalovaný nemáte, znamená to pouze, že si jej již nenainstalujete oficiální cestou z Google Play, ale budete si muset stáhnout instalační APK soubor a z něj program nainstalovat.

    Nyní již poslední vzpomínky na odcházející Adobe Flash Player. Ten již nejde standartně vyhledat na Google Play (jak dokládá první obrázek), mezi aplikacemi nahranými společností Adobe jej ale ještě najdete (druhý obrázek).

  

    Protože je ale Flash Player často využívanou aplikací, přinášíme vám instalační soubor ke stažení.

 

STAŽENÍ PŘÍMO Z WEBU KUPSIKRECKA.CZ

(náhradní odkaz)

 

Pozor!

V novém a snad i lepším nás nyní najdete na webu https://kupsikrecka.cz. K tomuto kroku došlo z důvodu převodu webu k jinému poskytovateli hostingu a tato stránka již bohužel nebude aktualizována. 

Autor webu - Vít Valečka

Anketa

Líbí se vám nový vzhled, nebo jste byly spokojenější se starým?

Celkový počet hlasů: 1334