Upozornění #01

15.11.2011 23:13

 

    Dobrý večer všem čtenářům webu.

    Jak jste si možná všimli, je v poslední době na webu zvýšený provoz. Údaje o návštěvnosti zveřejním až na konci měsíce, došlo ale k vcelku nepříjemné věci v souvislosti s poskytovatelem webového hostingu. V poslední době jsem pozoroval zvýšenou návštěvnost webu, za kterou všem děkuji. Neblížil jsem se ale k žádným limitům webového hostingu na Webnode.cz, takže jsem nic neřešil. Tento týden ale došlo ke změně a již k datu 14.11.2011 a času 24:00 bylo naměřeno poskytovatelem služby vysoké zatížení. Provozovatel webového hostingu totiž stanovil měsíční limit přenesených dat na 1024 MB a ve výše zmíněné datum činilo množství přenesených dat již 820 MB (ano, za prvních 14 dní měsíce!).

    Z tohoto důvodu jsem byl upozorněn, že po překročení onoho limitu 1024 MB, ke kterému dojde podle mích odhadů během středy nebo čtvrtka, bude zablokována možnost editovat web a bude na web přidána reklama.

    Na odstranění tohoto problému v současnosti pracuji, bohužel nevím, jestli vše stihnu včas a také nevím, co přesně se bude dít po překročení limitu. Proto se omlouvám za možné problémy a doufám, že Vás neodradí od navštěvování těchto stránek. 

    Průběžné informace o fungování stránek do vyřešení problému najdete zde.

 

Děkuji za pochopení a přízeň.

 

Autor webu - Vít Valečka

Pozor!

V novém a snad i lepším nás nyní najdete na webu https://kupsikrecka.cz. K tomuto kroku došlo z důvodu převodu webu k jinému poskytovateli hostingu a tato stránka již bohužel nebude aktualizována. 

Autor webu - Vít Valečka

Anketa

Líbí se vám nový vzhled, nebo jste byly spokojenější se starým?

Celkový počet hlasů: 1334