Track Time Counter v1.0 vyšel...

10.02.2012 23:32

    V současné době jediný veřejně dostupný program vyvájený webem Kupsikrecka.cz se po dvou měsících dočkal opět aktualizace. Aktuální verze tedy nese označení 1.0.

 

 

    Nová verze 1.0 sice nepřináší tak velké a nápadné změny jako verze 0.9, přináší ale větší množství méně nápadných, ale přes to podstatných změn.

    Jako první bych uvedl možnost volby ze dvou uživatelských prostředí. Verze 0.9 měla velké množství funkcí, ale pro člověka, který potřeboval pouze úplné základy byl program nepřehledný. Ve verzi 1.0 jsem proto umožnil uživatelům si vybrat, zda chtějí využívat "Základní uživatelské rozhraní", kde je program osekán o zbytečné funkce (výsledkem je zpřehlednění programu) nebo chtějí využívat "Pokročilé uživatelské rozhraní", kde jsou všechny funkce přístupné.

    Další novinkou je doladění integrovaného přehrávače.

    Poslední novinkou pak je centrum nápovědy, které se (doufám že) dočasně přesunulo z prostředí programu sem na web. V současnosti je dokončováno a veřejnosti bude přístupné během několika dní.

    Další informace najdete na stránce programu.

    Program Track Time Counter v1.0 můžete stáhnout zde.

 

Pozor!

V novém a snad i lepším nás nyní najdete na webu https://kupsikrecka.cz. K tomuto kroku došlo z důvodu převodu webu k jinému poskytovateli hostingu a tato stránka již bohužel nebude aktualizována. 

Autor webu - Vít Valečka

Anketa

Líbí se vám nový vzhled, nebo jste byly spokojenější se starým?

Celkový počet hlasů: 1334