The Elder Scrolls V: Skyrim oznámen!

24.12.2010 12:00

The Elder Scrolls V: Skyrim BUDE!!!

    Velmi očekávané pokračování série The Elder Scrolls bude vydáno  11. 11. 2011.

 

    13. prosince 2010 (Rockville, MD) Společnosti Bethesda Softworks©, ZeniMax Media© dnes potvrdil plánované vydání hry The Elder Scrolls© V: Skyrim ™. Nový díl této slavné série navazuje na starší hru vydanou v roce 2006, která se zároveň stala hrou roku 2006 – The  Elder Scrolls IV: Oblivion©.

 

    Hru vyvinulo Bethesda Game Studios© pod vedením Todda Howarda. Skyrim vyjde ve verzi pro Xbox 360©, PlayStation© 3 a Games for Windows © na celém světě dne 11. listopadu 2011. Podrobnosti o hře budou odhaleny v únoru.

 

    "Je to vzrušující konečně oznámit vydání hry," řekl Todd Howard, ředitel vývoje hry Skyrim. "Dlouho jsme pracovali na hře a technologiích použitých ve hře. Nové Elder Scrolls bylo připravováno již dlouho, takže se nemůžeme dočkat, až vám ho ukážeme."

 

    Chcete-li zobrazit před-trailer ke hře The Elder Scrolls V: Skyrim, navštivte stránky projektu The Elder Scrolls: elderscrolls.com . Pro získání aktuálních informací sledujte naše stránky, nebo stránky hry.

Zdroj: Bethsoft.com

 

Aktualizováno:

    Bethesda dnes oznámila, že The Elder Scrolls V: Skyrim poběží na novém enginu.

Zdoroj: Tesnexus.com

Pozor!

V novém a snad i lepším nás nyní najdete na webu https://kupsikrecka.cz. K tomuto kroku došlo z důvodu převodu webu k jinému poskytovateli hostingu a tato stránka již bohužel nebude aktualizována. 

Autor webu - Vít Valečka

Anketa

Líbí se vám nový vzhled, nebo jste byly spokojenější se starým?

Celkový počet hlasů: 1334