The Elder Scrolls V: Skyrim News #6

28.02.2011 16:48

     Dnes tu máme opět dva články ze stránek Gameinformer.com, pro ty z Vás, kteří neovládají umění anglického jazyka (ale nejen pro ně). Dnešní články se věnují dvěma velkým záhadám. Tou první je: "Co se skrývá za stěnami studia Bethesda Softworks?". Tou druhou záhadou je: "Co skrývá Alduinova stěna?" (originální název: Alduin's Wall - znáte ji z teaseru ke Skyrimu). Tyto dva články se jmenují Behind The Scenes Of SkyrimSkyrim: Secrets Of The Wall.

 

Behind The Scenes Of Skyrim

     Během naší nedávné návštěvy Bethesda Game Studios byl Todd Howard (vedoucí vývoje Skyrimu) tak laskav, a provedl nás novým studiem. Jeho tým sice pořád tvrdě pracuje na dokončení The Elder Scrolls V: Skyrim, ale mezi stěnami studia se nachází spousta zajímavých věcí. Můžete zde vidět jak Concept Arty, tak obrovskou mapu Skyrimu se zajímavými detaily.

    Podívejte se tedy na video níže a projděte s námi nové studio...

 VERZE S ČESKÝMI TITULKY ZDE (Videacesky.cz)

 

Skyrim: Secrets Of The Wall

 

    Minulý týden jsme zjistili, jak vypadá zadní obal časopisu Game Informer z února, kde jste mohli najít klíč k pochopení upoutávky. Ale co neuvěřitelně detailní kamenná stěna, kterou jste mohli vidět v teaseru?

    Po přiblížení můžete vidět, že na stěně je více, než se na první pohled mohlo zdát. Vytesané obrazy jsou součástí Alduinovi stěny (v originále: Alduin’s Wall). Tato stěna je pojmenována podle bájného draka, který bude Vaším hlavním protivníkem ve Skyrimu. Alduinova stěna je skutečným objektem ze hry a hraje v příběhu klíčovou roli. Stěna líčí proroctví o návratu Alduina do světa Elder Scrolls, tak historii draků a jejich „soužití“ s lidmi. Každá část stěny vypráví různou část příběhu a my je detailně popíšeme. Každá z předchozích Elder Scrolls her hraje v příběhu vlastní roli. Pro prozkoumání stěny klikněte na obrázek níže (Gameinformer.com - pouze anglicky).

Překlad anglického článku ze serveru Gameinformer.com.

Se všemi daty bylo pracováno v souladu s licencí CC (Creative Commons). 

Pozor!

V novém a snad i lepším nás nyní najdete na webu https://kupsikrecka.cz. K tomuto kroku došlo z důvodu převodu webu k jinému poskytovateli hostingu a tato stránka již bohužel nebude aktualizována. 

Autor webu - Vít Valečka

Anketa

Líbí se vám nový vzhled, nebo jste byly spokojenější se starým?

Celkový počet hlasů: 1334