The Elder Scrolls V: Skyrim News #28 & oficiální hardwarové požadavky

30.10.2011 17:57

    Po delší době se hlásím opět s několika novinkami. Prvně ale bych se chtěl omluvit za dlouhou dobu, po kterou neprobíhaly žádné aktualizace. Během několika posledních dní jsem byl postižen absolutním výpadkem internetu, který mi poskytuje město Uherský Brod. Tento problém nebyl dosud vyřešen, proto budou v nejbližší době přízpěvky spíše občasné. Děkuji za pochopení.

 

    Nyní ale k tomu, o čem tato novinka má být - tedy o Skyrimu. Začneme asi tou nejlepší (pro někoho ale asi nejhorší) zprávou. Společnost Bethesda softworks konečně zveřejnila oficiální hardwarové požadavky Skyrimu, které jsou:

 

Minimální požadavky:

OS: Windows XP; Vista; 7 (32 nebo 64 bit)

CPU: Intel Dual-Core 2Ghz

RAM: 2GB

GPU: s podporou Dx9

Další: Internet pro aktivaci na službě STEAM

 

Doporučené požadavky:

OS: Windows XP; Vista; 7 (32 nebo 64 bit) 

CPU: Inte Core-Quad 3Ghz

RAM: 4GB

GPU: s podporou Dx9 - Nvidia GTX 260 nebo ATi Radeon 4890 nebo lepší

Další: Internet pro aktivaci na službě STEAM

 

Pete Hines, který údaje zveřejnil také dodal: "Kdo splňuje minimální požadavky, zahraje si. Kdo doporučené, stále si nezahraje na ultra detaily."

 

    No, ale posuňme se dál, protože je toho ještě spousta. Skyrim se pravděpodobně stal také první počítačovou hrou (nemám to ale ověřeno), která se dočkala svého "Live traileru", který vydal přímo tvůrce hry. Můžete si jej prohlédnout níže.

 

 

    Dál zůstaneme u videí. Další video obsahuje srovnání Concept Artů a reality, která je ve hře. Video opět vydala přímo Bethesda Softworks. Všechny dosud zveřejněné Concept Arty včetně spousty nových najdete ZDE. Video najdete níže.

 

 

    No a budeme uzavírat jak jinak, než videem ;) . Video níže je preview hry od G4TV a najdete v něm opravdu spoustu nových záběrů. Pokud bych měl zmínit největší lákadla, pak je to spousta nových záběrů z měst a přírody a hlavně veřejná poprava. Video najdete níže.

 

 

Pozor!

V novém a snad i lepším nás nyní najdete na webu https://kupsikrecka.cz. K tomuto kroku došlo z důvodu převodu webu k jinému poskytovateli hostingu a tato stránka již bohužel nebude aktualizována. 

Autor webu - Vít Valečka

Anketa

Líbí se vám nový vzhled, nebo jste byly spokojenější se starým?

Celkový počet hlasů: 1334