The Elder Scrolls V: Dragonborn oznámeno!

05.11.2012 17:32

    Dlouho se o tom spekulovalo, dluho se o tom psalo, ale nikdo si netroufl říct definitivní výsledek. Bethesda dnes ale rozptýlila všechny dohady a otázky, které přišli se záhadnými soubory z beta patche 1.8. Tředí DLC pro Skyrim ponese název Dragonborn!

 

    Bethesda před několika okamžiky uvolnila trailer k 3. DLC pro The Elder Scrolls V: Skyrim s názvem Dragonborn. Trailer již najdete na YouTube, můžete jej ale také zhlédnout pod tímto článkem. Samotné DLC pak vyjde opět s časovou exkluzivitou (pravděpodobně opět 30 denní) pro Xbox360 4. prosince 2012.

    A co nového nás vlastně čeká? Je toho spousta!

  • Možnost osedlat draka a letět na něm
  • Spousta nových zbrojí (většinou ty známé z The Elder Scrolls III: Morrowind)
  • Spousta nových zvířat a nestvůr (většinou ty známé z The Elder Scrolls III: Morrowind)
  • Nové prostředí v podobě ostrova Solstheim, na který jste se mohli podívat již v The Elder Scrolls III: Morrowind v rámci datadisku Bloodmoon

 

Mapa umístění ostrova Solstheim.
Pozor! Jde o FanArt z roku 2005 (před vydáním The Elder Scrolls IV: Oblivion). Pozice některých významných bodů na mapě se mohou odlišovat od známé reality.
Mapa navíc zachycuje situaci koncem 3. Éry. Události Skyrimu se odehrávají o 200 let později!

 

    Nezbývá tedy nic jiného, než se těšit na vydání DLC a doufat, že u nás nebudeme čekat tak dlouho, jako tomu bylo v případě Dawnguardu. A nyní již slibovaný trailer.

 

 

Pozor!

V novém a snad i lepším nás nyní najdete na webu https://kupsikrecka.cz. K tomuto kroku došlo z důvodu převodu webu k jinému poskytovateli hostingu a tato stránka již bohužel nebude aktualizována. 

Autor webu - Vít Valečka

Anketa

Líbí se vám nový vzhled, nebo jste byly spokojenější se starým?

Celkový počet hlasů: 1334