Sony představilo první telefony pro rok 2012

14.01.2012 15:43

    Ikdyž se zde články na téma výrobců mobilních telefonů moc neobjevovaly, rád bych udělal malou změnu. Před několika dny představila nově společnost Sony nové telefony pro tento rok. Nebudu se zmiňovat o telefonech, které se na tuzemský trh ani nedostanou. Z tohoto pohledu je pro nás zajímavý pouze smartphone Sony Xperia S, který by se měl začít prodávat okolo 9. března tohoto roku.

    Telefon je vybaven dvoujádrovým procesorem o taktu 1,5 GHz, pamětí RAM o velikosti 1 GB, displejem s Bravia Mobile Technology s HD rozlišením (1200 x 720 px) o velikosti 4,3", 12 Mpx zadní kamerou s možností natáčení FullHD videa, přední kamerou o rozlišení 1,3 Mpx schopnou natáčet HD video. Zapomenout bysme rozhodně neměli ani na 32 GB interní paměti (paměťové karty bohužel nejsou podporovány), baterii o kapacite 1 750 mAh nebo certifikaci PlayStation. Telefon se začne prodávat okolo 9. března za cenu přibližně 13 500 Kč. Prodej telefonu jiý potvrdil T-Mobile GB - z toho lze usuzovat, že bysme se jej mohli dočkat také u našeho T-Mobile CZ.

    Další telefony plánuje Sony představit na veletrhu MWC v Barceloně, který proběhne ve dnech 27. února až 1. března.

 

 

 

Pozor!

V novém a snad i lepším nás nyní najdete na webu https://kupsikrecka.cz. K tomuto kroku došlo z důvodu převodu webu k jinému poskytovateli hostingu a tato stránka již bohužel nebude aktualizována. 

Autor webu - Vít Valečka

Anketa

Líbí se vám nový vzhled, nebo jste byly spokojenější se starým?

Celkový počet hlasů: 1334