Skyrim Fan Art #01

09.10.2012 17:19

 

    Máte rádi fanouškovskou tvorbu k nejrůznějším hrám? Pak právě pro vás začínám tuto sérii článků, kde si předvedeme to NEJ z tvorby k The Elder Scrolls V: Skyrim. Budeme postupně procházet téměř všemi obory, od hudby a obrázků až po ta nejlepší videa přímo ze hry.

 

    Jak to tak bývá, po vydání hry následuje úpadek v nových informacích a i když v našem případě máme pořád o čem mluvit, protože Bethesda zkrátka nezvládá spoustu věcí (nedostupnost DLC Dawnguard pro PC v některých zemích, úplná nedostupnost zmiňovaného DLC pro PS3 a další "průšvihy"...).

    V dnešním prvním díle začneme několika videi. Představíme si dnes tvorbu uživatelky YouTube s nickem Malukah

    Do fanouškovské tvorby se nezapomenutelně zapsala už jedním ze svých prvních videí s názvem ‪The Dragonborn Comes. Jde o přezpívanou verzi bardské písně ze hry, ze které díky svému překrásnému hlasu a výborné hudbě udělala mezi fanoušky hit.

 

 

    Video se téměř okamžitě rozšířilo mezi fanoušky a během necelých 2 týdnů na YouTube mělo více než 2 miliony zhlédnutí. Tento úspěch autorku "nakopl" a o několik týdnů později přibylo další video. Následovala pak opět bardská skladba Age of Aggression, která se setkala s podobným ohlasem, jako první The Dragonborn Comes.

 

 

    Autorka ale opět pokračovala ve své tvorbě a tak o dva měsíce později přišla s bardskou písní Age of Oppression. Jak už je vám asi jasné, skladba se opět setkala s velkým pozitivním ohlasem.

 

 

    No a pak se už zdálo, že bude všemu konec a další skladby nepřibydou. Opak se ale stal před necelým měsícem pravdou. Malukah nazpívala další bardskou píseň, tentokrát Tale of the Tongues.

 

 

    V mezidobí se ještě objevila jedna skladba a to Sovngarde Song od Miracle Of Sound, kde Malukah také zpívala.

 

 

    A kdo vlastně Malukah je? Na svém blogu o sobě prozrazuje, že má ráda hudbu a PC hry. Svůj blog založila před více než rokem, aby si psaním pomohla od malé závislosti na World of Warcraft. Má pocit, že psaní si s lidmi, kteří hry a hudbu tvoří, jí pomáhá lépe si uvědomit a docenit práci, kterou dělají.

     Vystudovala Berklee College of Music, dva obory a to Hudební produkce & zvukař a Filmová hudba.

     Během několika posledních let měla možnost vytvářet hudbu pro hry pro iPhone, Android a Flashové hry. Vytvořila také hudbu pro krátké filmy a hudební knihovny. Svou práci má ráda.

     Pokud byste rádi slyšeli něco z její tvorby, určitě navštivte její hudební stránku a nebo její YouTube kanál!

Pozor!

V novém a snad i lepším nás nyní najdete na webu https://kupsikrecka.cz. K tomuto kroku došlo z důvodu převodu webu k jinému poskytovateli hostingu a tato stránka již bohužel nebude aktualizována. 

Autor webu - Vít Valečka

Anketa

Líbí se vám nový vzhled, nebo jste byly spokojenější se starým?

Celkový počet hlasů: 1334