Nová testovací stránka

14.06.2011 19:47

    Už je to několik měsíců, co jsem zde zmínil něco z historie či plánované budoucnosti stránek. Protože ale škola není k zahození a výuka informatiky dvojnásob, konečně jsem se rozhoupal a udělal trochu větší testovací stránku, než tomu bylo dříve.

    Co vás tedy na této adrese čeká? Naleznete tam novou testovací verzi stránek. Stránka by měla naznačovat současný plánovaný směr, kterým by se měl, podle mích současných představ, ubírat vzhled webu. Předem ale upozorňuji, že jde o mou závěrečnou práci do informatiky. Nečekejte tedy žádné zázraky.

    Dále bych dodal něco k budoucnosti tohoto webu. Během posledních šesti měsíců šla návštěvnost webu až neskutečným způsobem nahoru (oproti původní návštěvnosti). Společně s množstvím návštěv také roste množství přenesených dat, které se začíná pomalu, ale jistě, blížit limitu. Pokud by docházelo pravidelně k překračování limitu přenesených dat, pak bych se poohlédnul po novém poskytovateli i vlastní doméně. Proto prosím sem choďte každou volnou chvíli, ať mám přechod k novému poskytovateli i vlastní doméně rychle za sebou ;o) .

Autor webu

Pozor!

V novém a snad i lepším nás nyní najdete na webu https://kupsikrecka.cz. K tomuto kroku došlo z důvodu převodu webu k jinému poskytovateli hostingu a tato stránka již bohužel nebude aktualizována. 

Autor webu - Vít Valečka

Anketa

Líbí se vám nový vzhled, nebo jste byly spokojenější se starým?

Celkový počet hlasů: 1334