Nová Sony Xperia sola

13.03.2012 17:57

    Společnost Sony dnes oficiálně představila další z Xperií pro rok 2012. Kdo by čekal stejný design a opětovné vynechání paměťových karet, ten by se šeredně spletl.

 

    Nový design, dvoujádový procesor a technologie Sony Floating Touch. To jsou jedny z taháků tohoto telefonu. Jak je na tom ale telefon s ostatními parametry?

    Zopakujme tedy informaci o dvoujádrovém procesoru STE U8500 o taktu 1 GHz (shodný jako u Xperií P a U). Dále můžeme zmínit 512 MB RAM, displej  o velikosti 3,7" s rozlišením 854 x 480 px, 5 Mpx fotoaparát s možností záznamu videa v HD kvalitě a čipem Sony Exmor R, 8 GB vnitřní flash paměti a (konečně!) podporu paměťových karet (microSD)
až do 32 GB. Mezi další taháky patří například podpora NFC nebo bezdotykové ovládání internetového prohlížeče (více ve videu níže).

 

    Podle mě Sony představilo další pořádný telefon, který se o popularitu rozhodně bát nemusí a rozhodně se nemohu dočkat vyzkoušení některých funkcí jako například Sony Floating Touch.

 

 

Zdroj: SonyMobile.com

Pozor!

V novém a snad i lepším nás nyní najdete na webu https://kupsikrecka.cz. K tomuto kroku došlo z důvodu převodu webu k jinému poskytovateli hostingu a tato stránka již bohužel nebude aktualizována. 

Autor webu - Vít Valečka

Anketa

Líbí se vám nový vzhled, nebo jste byly spokojenější se starým?

Celkový počet hlasů: 1334